Tijdloze ‘All you can eat’ bij Hof van Ede

EDE – Net iets over de grens van Lunteren in het voormalige pand van klein Zwitserland bevindt zich het All you can eat restaurant van Xidan Hu (44) en Junxing Zheng (37). Na een verbouwing van drie maanden zijn ze sinds 13 januari geopend.

Terwijl veel ‘All you can eat’ restaurants een tijdrestrictie van een aantal uur kennen wil Hof van Ede zich onderscheiden door dit weg te laten. 

“Uit eigen ervaring merk ik dat wanneer je met je kinderen in het weekend ergens gaat eten en het druk is, dat je net tijd te kort komt om alles te proberen,” legt Xidan uit over het concept. Daarnaast wordt het eten gewoon uitgeserveerd en heeft iedere tafel een iPad. “Je kan ook via je eigen mobiel bestellen. Per persoon kan je per gang één ding bestellen waarna het vanuit de keuken wordt gebracht. Dessert en fruit moet je wel afhalen,” vertelt hij.

Recepties

Voor Xidan is het dan ook belangrijk dat mensen rustig kunnen tafelen. “We willen een All you can eat zijn zonder het rumoerige en haastige,” vertelt Xidan. “We merken dan ook dat hier veel stelletjes komen,” vervolgt hij. Ondanks dat ze zich vooral als restaurant profileren kan je er nog steeds een zaal huren. “Wel meer voor recepties en niet te massaal. Dus geen Drive-in dj’s en sta tafels,” vertelt Xidan.

Voor de mensen die altijd bij Klein Zwitserland kwamen om te midgetgolfen of lunchen hoeven zich geen zorgen te maken. “Vanaf het nieuwe terrasseizoen kunnen gasten weer komen om te midgetgolfen of te lunchen. Maar voor nu willen we ons nog op het diner focussen,” vertelt Xidan. Het restaurant is dan ook nog enkel open van dinsdag tot en met zondag vanaf 16:00 tot 22:00 en vrijdag en zaterdag tot 22:30.

Meer informatie kun je vinden op www.hofvanede.nl. “Oh… en we zoeken ook nog personeel,” vertelt Xidan op de valreep.

Lees hier de online krant van deze week.