Koningsdag in het verspreidingsgebied

REGIO – Dit jaar komt de Lunterse Krant een dag eerder uit dan Koningsdag. Om van deze gelegenheid gebruik te maken hebben we hieronder een overzicht van wat er overal te doen is in het verspreidingsgebied.

Lunteren 

Bij ’t Nieuwe Erf in Lunteren worden van 10:30 tot 18:00 verschillende festiviteiten georganiseerd. Zo is er een kinderdorp met activiteiten, zoals: rodeostier, Kop Van Jut, Springkussens etc. van 11:00 tot 17:00 is er een Oranjemarkt en voor de kinderen een kleedjesmarkt. Verder is er ’s middags een roofvogelshow en live muziek van Radio 10.

De Valk

“Er zijn volop activiteiten voor jong en oud. Snuffel rond op de rommelmarkt en bij andere leuke stands. Geniet van vers gebakken vis of een broodje hamburger met patat. Ondertussen biedt u op de mooiste producten van uw keuze bij de goederenveiling. Speel mee op de kinderboerderij, quadbaan en springkussens. En voor de allerkleinsten is er een afgezet speelplaatsje. Verder hebben we dit jaar ook een interessante roofvogelshow. Een markt voor iedereen!” Dit vindt  plaats op de hoek Meulunterseweg – Kattenbroekerweg. 

Ederveen

09:30 Verzamelen bij De Zicht. 10:00 Rondgang dorp met aansluitend zingen op het marktplein. 13:00 Start wandeltocht, 5 of 10 km, start de Zicht.

14:00 Start sportpark Allemanskamp met o.a: hapje & drankje op het terras

,klimtoren, luchtkussens, stormbaan en een verloting met mooie prijzen.

Kernhem 

Ook dit jaar gaan is er weer een mooie Koningsdag van maken met vrijmarkt en activiteiten. Mis het niet.

Wekerom 

De Kinderspelen op Koningsdag in Wekerom wordt weer een groot feest! De spelen zijn voor kinderen tussen 6 en 14 jaar. De leukste spellen en activiteiten worden weer georganiseerd op Koningsdag. 

Tussen 13.00 – 16.00 uur kun je sumoworstelen, is er een stormbaan, een kussengevecht, kinder rodeo, springkussens en kun je geschminkt worden.

Harskamp

Bij het Bioscoop Veld in Harskamp worden verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er in de ochtend een vlaggenparade en vanaf 13:00 verschillende activiteiten voor kinderen, zoals: een stormbaan, springkussens en Hollandse spellen. Om 15:00 is er een roofvogelshow.  

‘s Avonds is er een fout feest.

Otterlo

10:30 – 12:15 Concert OBK met aansluitend vlaghijsen bij de Ericaschool. Bij SV Otterlo is er van 13:00 de Koningspelen en 14:00 een glitter- en tatoeageartiest. Om 16:00 is er een kinderdisco.

Lees hier de online krant van deze week.