Samenwerking PCOB Ede en Lunteren

REGIO – Afgelopen maand nam de organisatie afscheid van de PCOB Lunteren bestuursleden Jan Hassink, Arie Neeleman, Eefje Bouw (Lief en Leed groep) en Gijs  van Harn (als ledenadministrateur). Zij werden in het zonnetje gezet na vele jaren vrijwillige inzet.  Allen kregen zij een bos bloemen.   

De PCOB Lunteren gaat nauw samen werken met PCOB  Ede en de activiteiten zullen te Lunteren blijven bestaan. In de Muldersschuur werden ze allen verrast door de komst van minister Hanke Bruins Slot (Binnenlandse Zaken). Zij werd op het  hart gedrukt aandacht te houden voor ouderenhuisvesting. Zij gaf daar gehoor aan en zal de notitie van de PCOB Ede “Zorgen voor morgen” persoonlijk overhandigen aan minister Hugo de Jonge van Bouwen en Wonen

Activiteiten

De volgende bijeenkomst is op maandagmiddag 27 maart van 14.30-16.15 uur in de Muldersschuur aan de Roskammersteeg 5 in Lunteren met Vincent van Poortvliet.  Vincent van Poortvliet geeft  maandag 27 maart een presentatie over illustraties in de Staten  Bijbel. Bij deze prenten ( 1500-1800) zal het accent gelegd worden op de Bijbelse achtergrond rond de paastijd. Iedereen is welkom!

Lees hier de online krant van deze week.