Oranjebal weer terug in Lunteren

LUNTEREN – Komende vrijdag wordt er na een lange tijd weer een Oranjebal georganiseerd door Oranje Comité Lunteren. Het feest begint om 20:00 en de toegang is gratis.

Succes

“Wij hebben sinds een paar jaar Koningsdag van het sporpark naar het dorp gehaald. Dit is een succes gebleken en nu wilden we ook het Oranjebal naar het dorp halen,” vertelt de voorzitter van het Oranje Comité Lunteren, Edwin Morren. “We zijn met de gemeente in conclaaf gegaan en hebben toestemming gekregen. Daarna hebben we de Blazing Harrows gevraagd of zij het willen openen,” vertelt Edwin. 

Volwassenen

Koningsdag is voor de jongeren en het Oranjebal voor de volwassenen. “We willen het feest voor iedereen toegankelijk maken, mits je achttien jaar bent natuurlijk. Er staan dan ook geen hekken om het bal en het is qua opzet het best te vergelijken met de braderiefeesten.” De bar wordt net zoals met Koningsdag verzorgd door VV Lunteren met behulp van de commissieleden van Oranje Comité Lunteren.

De inkomsten komen volkomen ten goede van het Oranje Comité Lunteren, zodat het feest volgend jaar weer georganiseerd kan worden. “Maar we zijn natuurlijk ook afhankelijk van sponsoren en donaties, waar wij zeer dankbaar voor zijn,” sluit Edwin af.

Volg het Oranje Comité Lunteren ook op Facebook en Instagram voor de laatste informatie

Lees hier de online krant van deze week.