Bosbad Lunteren in de wolken met gulle gift van Rabobank

LUNTEREN – Een zeldzame verrassing die niet alledaags voorkomt bij Bosbad Lunteren: de Rabobank heeft een buitengewoon gulle donatie van maar liefst 20.000 euro geschonken aan het zwembad. Dankzij deze vrijgevigheid kan het zwembad een aanzienlijk deel van de kosten voor een warmtepomp dekken.

De kersverse warmtepomp speelt een cruciale rol in de vergroening van het Lunterse zwembad. Met dit nieuwe verwarmingssysteem zet Bosbad Lunteren een belangrijke stap in haar streven naar een milieuvriendelijk beleid, door afscheid te nemen van het gebruik van gas. De Rabobank gaf als onderbouwing graag een steentje te willen bijdragen aan de ontwikkeling van de lokale gemeenschap. 

Ze zetten zich in voor een bruisende en levendige lokale samenleving en ondersteunen tal van maatschappelijke initiatieven. Een warmtepomp voor het plaatselijke buitenbad past perfect binnen deze missie. De donatie komt uit het Rabobank Stimuleringsfonds en is toegekend in de categorie duurzaamheidsinitiatieven. 

Het bestuur van Bosbad Lunteren benadrukt dat de donatie niet alleen een financiële boost betekent, maar ook een erkenning is van het belang van duurzaamheid binnen de gemeenschap. Via deze weg willen zij de Rabobank nogmaals hartelijk bedanken voor dit geweldige gebaar.

Lees hier de online krant van deze week.