75 jaar bevrijding: Meezingen met (project)koorconcert

n de Bethelkerk in Lunteren, daar moet het allemaal samenvloeien. Vijf koren en vijf bijpassende instrumentalisten hebben de handen ineengeslagen in de aanloop naar het 75-jarig Bevrijdingsfeest.

Het doel is één groot (project)koorconcert op 5 mei 2020. En als het aan de organisatie ligt, blijft het daar niet bij. Ook andere zanglustigen kunnen zich namelijk voor deze gelegenheid aanmelden, voor een extra toe te voegen projectkoor.

Aan dit concert werken de volgende koren en instrumentalisten mee: Het Hervormd Zangkoor Lunteren, Chr. Gemengde Zangvereniging ‘U Zij De Glorie’ uit Garderen, Chr. Gem. Zangvereniging ‘t Zuiderkoor uit Putten, Chr. Mannenensemble Tehillim uit Putten, Chr. Mannenkoor Laudate Deum uit Wezep, Roelof van Middendorp (piano), Herman Reijers (orgel) Pier de Jong (hoorn), Henk-Jan Drost (trompet) en Aniek van Oosterom (panfluit).

De gemengde koren treden op als één koor optreden, evenals de beide mannenkoren. Het geheel staat onder leiding van hun vaste dirigent Albert van Maanen.

Lees verder