Wethouder Van der Schans neemt nieuwe informatiegids voor 75-plussers in ontvangst

REGIO – Veel ouderen kunnen niet altijd even eenvoudig het grote aanbod en voorzieningen op het ge-bied van welzijn vinden op het internet. Meestal is de oorzaak hiervan dat veel ouderen niet of niet digitaal vaardig genoeg zijn . 

Malkander

Welzijnsorganisatie Malkander heeft daarom een handige, beknopte informatiegids voor zowel de wijken in Ede als voor de omliggende dorpen ontwikkeld. 

Hierin staat o.a. het aanbod van activiteiten voor ouderen in de wijk of het dorp en organisaties. Ook wordt informatie vermeld over hulp bij het huishouden, mantelzorgondersteuning of hulp bij de administratie. Heel veel praktische informatie die van belang kan zijn voor 75-plussers. 

Wijkaanpak en welzijn

Wethouder Jan-Pieter van der Schans, onder meer verantwoordelijk voor wijkaanpak en welzijn in Ede, ontving deze handige en overzichtelijke informatiegids van Malkander op 16 maart 2023. Hij is heel blij dat deze gids er is en  onderschreef het belang van duidelijke informatie op papier voor ouderen. 

Bent u geïnteresseerd in deze informatie gids of wilt u weten wat Malkander voor u kan betekenen, neem dan contact op via 0318-20 80 80 of stuur een e-mail naar info@malkander-ede.nl 

Lees hier de online krant van deze week.