Geslaagde 6e editie van het Luntersche Open Golftoernooi

LUNTEREN – Donderdag 28 september waren we te gast bij golfbaan de Scherpenbergh voor de zesde editie van het Luntersche Open Golftoernooi!

Met een groep enthousiaste, terugkomende maar ook nieuwe Lunterse golfers kijken ze terug op een geslaagde dag, op deze prachtige baan. De deelnemers zijn vooraf en in de baan verwend met een versnapering en na afloop kon de borrel natuurlijk niet ontbreken!

De dag werd afgesloten met een goed verzorgd diner door de Scherpenbergh. Mede dankzij hun enthousiasme en goede organisatie was deze dag een groot succes. Hoewel het toernooi georganiseerd was om de Lunterse golfers bijeen te brengen, met uiteraard de Lunterse gezelligheid voorop, werd er ook een aantal winnaars gehuldigd.Uiteindelijk is iedere deelnemer naar huis gegaan met een bijzondere herinnering aan het toernooi; echte Lunterse sokken! De winnaar van het Luntersche Open 2023 is Thomas van der Hee geworden; hij heeft de wisselbeker in ontvangst genomen. En krijgt natuurlijk volgend jaar de kans deze te verdedigen!

Hartelijk dank aan alle sponsoren die deze editie van het Lunterse Open mogelijk hebben gemaakt, dit zijn; Schuiteman Accountants & Adviseurs, Zegers Bouw, Koninklijke Oosterberg, Procomm Partners, Lunterse krant, Maaike van Doorn Makelaar, Alta-SV en Abito Mode. Bent u er volgend jaar ook bij? 

Meer informatie kunt u opvragen via lunterscheopen@gmail.com.

Lees hier de online krant van deze week.