Kampioenen 50+ Tennistoernooi gemeente Ede

REGIO – De afgelopen week heeft het 50+ tennistoernooi Gem. Ede na 3 jaar weer plaats gevonden. Bij elke tennis vereniging in de Gem. Ede is er een avond gespeeld. Zo werdt er maandag gestart bij ETC in Ede en vervolgens bij Tesqua,  TV- Ederveen,  TV- Otterlo,  TCL Lunteren en Teskwik.

Om de finales op zaterdag te spelen bij TCL te Lunteren.  De helle week is er gestreden voor de winst en in de  final te kunnen staan.  Elke avond werd door spelers en plbiek goed bezoek en de ontavngende vereniging toonde zicht een goede gastheer.

Na de finales was te prijs uitreiking voor de nummer 1 en 2 en vervolgens ging men over op de verloting met veel gsponseerde prijzen en een hoofdprijs “een waardebon voor vleespakket” van de keurslager Van Rooijen uit Lunteren.

Het toernooi werd afgsloten met een grote Barbecue voor alle deelnemers

En zo werd een mooie week tennis goed afgesloten en was iedereen heel tevreden over het toernooi.Ook dit toernooi kan niet zonder zijn sponsors in welke vorm ook en vooral niet zonder de deelnemers om dit te doen slagen.

De organisatie wil daarom langs deze weg, alle sponsors hartelijk bedanken voor hun steun en bijdrage en ook alle deelnemers en belangstellende voor hun enthousiaste bijdrage. “Zonder ‘goede’ deelnemers kan je geen 50+ Tennistoernooi organiseren.”  

Lees hier de online krant van deze week.