Martin Roelofsen kiest voor andere baan

LUNTEREN – De beste appeltaartbakker van Lunteren, Martin Roelofsen, heeft zaterdag afscheid genomen bij Broodje Biezonder. “Na negen jaar wilde ik wat anders en ga per 4 september werken bij zorgboerderij Eck-stra aan de Scharrenburgersteeg. Daar ga ik hand- en spandiensten verrichten met het doen van allerlei klusjes.”

De beste appeltaartbakker

Zaterdag 26 augustus, de Oud Lunterse Dag, was de laatste werkdag van Martin bij Broodje Biezonder. Met zijn vertrek verliest de lunchroom in het centrum van Lunteren wel de beste appeltaartbakker van Lunteren.

Martin over zijn geheim? “Gewoon goed maken, het deeg en de vulling. Je moet het met veel liefde doen!”

En met liefde en enthousiasme heeft Martin 9 jaar lang de klanten op het terras en in de lunchroom bedient. De vaste klanten gaven aan het jammer te vinden dat deze trouwe en harde werker voor een andere baan heeft gekozen.

Altijd welkom

Martin zelf heeft er met heel veel plezier gewerkt. “De gezelligheid van de mensen, collega’s en Jan Willem, dat vond ik heel fijn.”

Of uit het zicht ook uit het hart betekent? Volgens Martin niet. “We zullen elkaar nog weleens tegenkomen en hier ben ik altijd welkom.” 

Dat beaamt ook Jan Willem Ribbers van Broodje Biezonder. “Ik vind het jammer dat Martin, nogmaals, de beste appeltaartbakker van Lunteren, bij ons weggaat. Namens iedereen hier wil ik hem hartelijk bedanken voor de jaren dat hij hier heeft gewerkt. We wensen hem succes in zijn nieuwe werkomgeving.”

Lees hier de online krant van deze week.