Onderweegs & De Groot en Van de Water worden ODG Accountants en Adviseurs

REGIO – Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs gaat vanaf 1 januari samen met Administratie- en Belastingadviesbureau van de Water. De nieuwe naam van de organisatie zal zijn ODG Accountants en Adviseurs. 

Robert van Dijk en Jan de Groot, partners van ODG, gaan in de nieuwe situatie samen met Niels van de Water de directie voeren. “Door de bundeling van onze krachten hebben we alle expertise in huis”, aldus Van Dijk. “Van administratie en salarisverwerking tot bedrijfs- en fiscaal advies. Daarnaast ondersteunen we veel ondernemers rondom personeelszaken en juridisch advies. En ons ODG AgroTeam, onder leiding van Gerjan Smit, is gespecialiseerd in complete advisering voor agrarische ondernemingen. Denk aan fiscale en juridische zaken, bedrijfsovernames en optimalisatie van rendement.” 

Lokaal betrokken

ODG Accountants en Adviseurs gaat werken vanuit het pand waar nu Onderweegs & De Groot al is gevestigd, namelijk aan de Boslaan 21. Het kantoor blijft samenwerken met ODG Staerk Accountants en Adviseurs in Barneveld. “Fantastisch om vanuit Lunteren en Barneveld sterk vertegenwoordigd te zijn in de regio Foodvalley”, vindt Van de Water. “Vanuit lokale betrokkenheid bedienen we het mkb en grootzakelijk. Ik kijk uit naar de samenwerking met Jan, Robert en de andere collega’s bij ODG.” 

Lees hier de online krant van deze week.