Tim Knol solo tijdens openluchtconcert

LUNTEREN – Singer/songwriter Tim Knol voelt zich goed. Hij heeft net een nieuw album uit en is fit en fris. Dat komt hij op zaterdagavond 1 juli bij De Koepel laten horen. 

Tim Knol zal oude nummers spelen maar ook zijn nieuwe single ‘To the darkness’ ten gehore brengen. Net weer even iets anders maar verder gewoon zoals we van Tim Knol gewend zijn. Old skool Knol. Ambachtelijke nummers met een goed verhaal. 

Voorverkoop toegangskaarten

Toegangskaarten kosten €20,00 per persoon en kunnen besteld worden via de website www.buurtbosch.nl.

Je kunt ook de afgebeelde QR-code scannen en direct kaarten bestellen. Ben je niet in staat om online kaarten te bestellen of lukt het niet stuur dan een e-mail naar koepelevenementen@buurtbosch.nl. Je wordt dan verder geholpen door iemand van de Koepelcommissie. Voor aanvang van het concert kun je bij de kassa ook nog kaarten aanschaffen.

Vrienden Voordeel

Speciaal voor Vrienden van het Luntersche Buurtbosch heeft de Koepelcommissie een leuke actie bedacht. Elke vriend die een kaartje koopt en bij de entree op 1 juli de ‘Vriendenpas’ laat zien krijgt vooraf een kopje koffie of thee met een lekker koekje gratis! Er mogen maximaal 2 mensen gebruik maken van deze actie per ‘Vriendenpas’. 

Vervoer naar De Koepel

Het evenemententerrein ligt midden in het bos en kan per fiets of wandelend (±10 minuten) van twee kanten worden bereikt. Auto’s zijn in Het Luntersche Buurtbosch niet toegestaan. Kom je met de auto dan kun je deze parkeren bij De Werelt (Westhofflaan 2, Lunteren). Je kunt de auto ook aan de Boslaan parkeren. Vanuit zowel De Lunterse Boer als De Werelt hoef je alleen maar het fietspad naar boven te volgen.  

Houd in de week voorafgaand aan het concert de Facebook pagina (Het Luntersch Buurtbosch), het Instagram account (uitkijktoren_dekoepel) en buurtbosch.nl in de gaten voor de meest actuele nieuwsberichten omtrent het zomerconcert met Tim Knol.

 

Lees hier de online krant van deze week.