Informatiemarkt over Kernhem Noord

EDE  – Woensdag 1 februari 2023  is de informatiemarkt over Kernhem Noord tussen 19:30 en 21:30 bij Landgoed Zonneoord, Zonneoordlaan 17 in Ede. 

Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Wel vragen zij of je met de fiets kan komen vanwege beperkte parkeergelegenheid.

Ontwikkeling Kernhem Noord

Ede groeit. Er is behoefte aan een grootschalige locatie voor woningbouw. Het plan is om in Kernhem Noord in de toekomst tussen de 1.800 en 3.000 woningen te bouwen. Kernhem Noord ligt ten noorden van de Doesburgerdijk, tussen de Lunterseweg en de A30. De noordkant van het gebied wordt begrensd door de Krommesteeg en de Nieuwesteeg. Kernhem Noord is een complex gebied door de bestaande natuur, de realisatie van betaalbare woningen, de ontsluiting en de aanwezige hoogspanningslijn. We willen een goed plan maken voor dit gebied waarbij rekening wordt gehouden met deze factoren. 

Vragen

Heb je vooraf vragen? Neem dan contact op met Els Leibbrand door een mail te sturen naar els.leibbrand@ede.nl of via het algemene telefoonnummer van gemeente Ede: 14 0318. 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn, dan kun je de presentatie een week na de informatiemarkt vinden op: kernhem.ede.nl/kernhem-noord.

Lees hier de online krant van deze week.