Lunterse vriendengroep bezorgt kerstbomen aan huis

LUNTEREN – Na het succes van vorig jaren zet de vriendengroep uit Lunteren, ook wel bekend als de Kerstboom Express, de traditie van kerstboomverkoop voort. 

Naast de verkoop op de sfeervolle verkooplocatie in Lunteren bieden de vrienden dit jaar een bezorgservice aan in een breder gebied, waaronder Barneveld, Ede, Ederveen, De Klomp, Renswoude, Veenendaal, Scherpenzeel en Wekerom. Eenvoudig online te bestellen, leveren de jongens de kerstbomen voor een kleine bijdrage aan huis en halen deze na de feestdagen weer op. De vriendengroep onderscheidt zich doordat zij als enige in de regio een unieke bezorgservice aanbieden, waarbij ze de Nordmann-kerstbomen persoonlijk aan huis of bij bedrijven bezorgen.

Drie jaar geleden startten de acht vrienden de kerstbomenverkoop als een gezellige hobby tijdens de coronatijd, en inmiddels hebben ze uit deze passie een succesvol bedrijf opgebouwd. Hoewel de nadruk op gezelligheid blijft, nemen ze de verkoop uiterst serieus. De jongens zijn zeer toegewijd en zorgen ervoor dat de gehele groep consistent aanwezig is tijdens de openingstijden, waardoor ze efficiënt kunnen inspelen op de behoeften van hun klanten en hoogwaardige service kunnen leveren. Hoewel de groep zeer professioneel te werk gaat, blijft de kerstbomenverkoop voor de jongens in essentie een gezellige hobby die de vriendschap versterkt. Ieder jaar introduceert de groep een nieuw product; deze winter is dat een gouden kerstornament van het bekende Lunters vrouwtje, een boegbeeld van Lunteren.

Terwijl de feestdagen naderen, zijn de acht vrienden – Mike, Thom, Enzo, Robbert, Johan, Bas, Aron en Evan – druk in de weer om Lunteren en omgeving te voorzien van prachtige Nordmann-kerstbomen. De vriendengroep kijkt er reikhalzend naar uit om inwoners en bezoekers te verwelkomen op hun sfeervolle verkooplocatie. Net als vorig jaar kunnen klanten genieten van winterse lekkernijen, zoals erwtensoep, broodjes worst en glühwein terwijl ze hun perfecte kerstboom uitzoeken.

Vanaf 25 november is de Kerstboom Express elke woensdag, vrijdag en zaterdag geopend op het terrein van Visser Vlees, Vaarkampseweg 4 in Lunteren. Openingstijden zijn woensdag: 17.00 – 20.00 uur, vrijdag: 17.00 – 22.00 uur, zaterdag: 09.00 – 22.00 uur.

Lees hier de online krant van deze week.