Nieuwe locatie By Tante in Ederveen officieel geopend

EDERVEEN – Met het doorknippen van een lint, werd de winkel van tante officieel geopend! Via de rode loper kwamen de eerste klanten binnen en al snel was het een drukte van belang. 

Het pand was onherkenbaar veranderd met leuke details, maar vooral met veel cadeautjes die er te koop waren. Gehaakte baby slofjes, snoeppotjes met leuke teksten, geurende kaarsen, de theebloem en een wand vol met handgetekende kaarten die zelf nog in te kleuren zijn! 

Veel van de aangeboden cadeautjes zijn handgemaakt met creatieve talenten vanuit de creatieve werkkamer. Dit wordt mede gedaan door mensen met een andere begaafdheid, zo wordt er een originele winkel gevuld met veel leuks en creatiefs. Ook worden er veel cadeautjes gemaakt op bestelling, zowel voor bijv. de dag van de leerkracht, als kerstpakketten, babytraktatie, afscheid van een baan. In overleg is er veel mogelijk om te combineren met elkaar. Hoe origineel is dat? Aarzel niet om contact hierover op te nemen, met de kerstpakketten in het vooruitzicht!

Er zijn nog  toekomstplannen, dus houd de sociale media vooral in de gaten! En vindt jij het ook leuk om creatief bezig te zijn? Kom eens kijken en loop een dagje mee!

De kaarten tekent tante zelf, je kan ze nog inkleuren, maar ook ingekleurd zijn ze al te koop! Via de website www.kaartjevantante.nl kan je ze bestellen en in de winkel! Het verzendklaar maken wordt gedaan door de medewerkers, zo is er een gezamenlijke rol. Neem een kijkje en laat je verrassen!

Kijk voor meer informatie en de openingstijden op www.bytante.nl

Lees hier de online krant van deze week.