Bijzonder festival voor Nederlandse en vluchtelingenjongeren

De stichting Gave organiseert op zaterdag 25 januari in Ede het derde Gave-festival voor jongeren. Een multicultureel feest voor Nederlandse vluchtelingen jongeren met muziek, spel, sport en lekker eten. Dit bijzondere festival wordt georganiseerd door Connect Us (laagdrempelige
lokale jongerenactiviteiten) en de Gave-kampen (multiculturele jongerenkampen). Iedere Nederlandse en vluchtelingen jongere vanaf 15
jaar die zin heeft in een multicultureel feestje is welkom. Er worden zo’n vijfhonderd jongeren verwacht. Bezoekers kunnen kiezen uit bijna vijfentwintig activiteiten: van boksen tot schilderen en van beatboxen tot theater. Jongeren genieten daarna van een heerlijke multiculturele maaltijd en optredens van verschillende artiesten.

Met het festival wil Gave ontmoetingen tussen vluchtelingen en Nederlanders bevorderen en ze uitnodigen voor activiteiten van Connect Us en de Gave-kampen. Het festival is het aftrapmoment voor aanmelding van de Gave-kampen.
Informatie
Wanneer: zaterdag 25 januari. Waar: De Schuilplaats, Otterloseweg 18a,  6718 ZM Ede. Tijd: 14.00 – 21.30 uur. Leeftijd: voor 15 jaar en ouder. Kosten: Gratis toegang, vrijwillige bijdrage via collecte.
Aanmelding: gave.nl/festival