De bouw van nieuwbouwproject Hulakker is officieel gestart!

LUNTEREN – Nadat vorig jaar de succesvolle verkoop plaats vond van nieuwbouwproject Hulakker via Maaike van Doorn Makelaar was afgelopen week de officiële start van de bouw op locatie. 

De officiële handeling werd verricht door wethouder Peter de Pater samen met ontwikkelaar Ard Drost (Dro Dun projecten) en Erik Vos (Heijmans Huizen). Deze handeling vond plaats op een ludieke wijze door het leggen van een grote puzzel die de nieuwbouwwijk in kaart in bracht. 

Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast hadden de kopers uiteraard de mogelijkheid om een leuke foto te maken op de locatie van hun toekomstige woning en werden de eerste contacten tussen toekomstige buren gelegd. Met betrekking tot de voortgang van de bouw zijn de eerste funderingen reeds aanwezig en heeft de aannemer aangegeven dat de verwachte oplevering waarschijnlijk in het laatste kwartaal van dit jaar plaats zal vinden. Hierdoor zal er begin 2025 weer een levendige, groene wijk aan Lunteren zijn toegevoegd!

Lunteren 07/02/2024 officiële start bouw wijk Hulakker
t.b.v. Heijmans

Lees hier de online krant van deze week.