MONO-campagne ‘Stop weg – Stap op’

LUNTEREN – Eén van de grootste afleidingen op de fiets is een telefoon. Daarom heeft groep 8 van De Bron een gastles gekregen over veilig deelnemen in het verkeer en je niet laten afleiden door bijv. je smartphone. 

Hoogtepunt van de gastles was de vlogchallenge: het maken van een vlog waarin de kinderen op een ludieke manier het MONO zijn onder de aandacht brengen!

Twee leerlingen uit groep 8a hebben deze challenge gewonnen! Zij wonnen hiermee een gloednieuwe fiets van onze plaatselijke fietsenmaker Spelt en kregen een Meet&Greet met de bekende vlogger/acteur Tommy van Lent. Wij zijn trots op de jongens die hebben gewonnen!

‘Pretletter’-actie Readshop

Tijdens de kinderboekenweek konden kinderen bij De Readshop letters verzamelen bij de aankoop van een boek. Op De Bron hebben de kinderen veel letters verzameld en meegedaan aan de actie ‘Pretletters’. De Muizengroep (groep 1b) is in de prijzen gevallen en heeft een prachtig boekenpakket voor de hele school gewonnen!

Afgelopen week kreeg De Bron deze van De Readshop. Alle kinderen van de winnende groep hebben zelfs nog een boek gekregen voor thuis! De Bron wil De Readshop bedanken voor de gewonnen prijs!

Lees hier de online krant van deze week.