Grote rommelmarkt, veiling en gezellig terras bij Oude Kerk Lunteren

LUNTEREN    Op D.V. zaterdag 20 mei organiseert de activiteitencommissie van de Hervormde Gemeente Lunteren weer haar jaarlijkse kerkpleinmarkt. Ook dit jaar belooft de markt weer een groot evenement te worden met veel activiteiten, voor zowel jong en oud. 

Klokslag 9.30 uur begint het evenement bij de Oude Kerk en het nabij gelegen verenigingsgebouw het Meestershuis.  Op het kerkplein staan diverse kramen met speelgoed, boeken, handwerk, tuinartikelen en allerlei rommelmarktspullen. Een heel divers aanbod voor kleine prijzen.  

Moe van het ‘shoppen’ en trek gekregen? Eten en drinken zijn volop verkrijgbaar op het terras of in de partytent.  Speciaal voor de kinderen: het springkussen of jezelf laten schminken als prinses of piraat. En wat te denken van de enveloppentafel en het rad van avontuur? Altijd leuk en spannend. 

Tijdens de kerkpleinmarkt zal de kerk van 10:30 tot 11:00 uur open zijn. Bezoekers kunnen de kerk van binnen zien en horen wat de betekenis van de kerk is. Robert Duiker (predikant in opleiding) zal dit korte moment leiden en hierbij gebruik maken van de woorden ‘gebouw, gemeenschap, geloof’. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door twee doedelzakspelers. 

De mooiste artikelen en diensten zullen tussen 11.15 en 12.00 uur op de grote veiling van eigenaar verwisselen. 

De lijst met alle aanbiedingen voor de veiling is te vinden op website van de Hervormde gemeente: www.hervormdlunteren.nl. 

Lees hier de online krant van deze week.