NVM Open Huizen Dag trekt veel bekijks

LUNTEREN – Afgelopen zaterdag vond de NVM Open Huizen Dag weer plaats. Tijdens deze dag konden geïnteresseerden landelijk bij zo’n 13.500 woningeigenaren binnen kijken. Zo ook in Lunteren en omstreken.

Eén van de deelnemende makelaars is Henk Bos Makelaardij. De NVM Open Huizen Dag is afgelopen zaterdag goed bezocht. Ondanks, of misschien wel dankzij het regenachtige weer, was het een geslaagde dag. 

Henk Bos Makelaardij

“Waar kandidaat-kopers begin dit jaar nog een beetje de kat uit de boom keken, zien we nu het aantal bezichtigingen weer stijgen”, verklaart Henk Bos. 

Bij een aantal woningen waren er zelfs meer dan 10 kijkers. “En met de Open Huizen Dag in zicht zijn er in de week daaraan voorafgaand al verschillende deelnemende woningen verkocht.” Bij Henk Bos Makelaardij deden 20 woningen uit de portefeuille mee aan de Open Huizen Dag. “Blije klanten en leuke reacties. In sommige gevallen is zeker een bodem gelegd voor toekomstige koop”, aldus Henk, die spreekt van een topdag. “Bezoekers zijn op zoek naar een nieuw thuis. Oriënteren is tijdens een Open Huizen Dag goed mogelijk en een voordeel kan zijn dat je de huidige bewoners ook even spreekt.” 

De volgende NVM Open Huizen Dag zal plaatsvinden op zaterdag 30 september 2023. 

Website

En houd de vernieuwde website van Henk Bos Makelaardij (www.henkbosmakelaardij.nl) en de digitale raampresentatie zeker in de gaten. Want het is ook mogelijk dat er tussentijds een individueel Open Huis wordt georganiseerd. 

Lees hier de online krant van deze week.