Slotconcert de Wegwijzer van scholenproject KNA groot succes!

LUNTEREN – Op 2 juli was het zover, het laatste slotconcert van het scholenproject van dit seizoen stond op het programma! De kinderen van groep 5 en 6 van de Wegwijzer waren dit keer aan de beurt. 

De leerlingen hebben uitgebreid geoefend in de afgelopen tien weken, waarin zij muzieklessen kregen van de docenten van KNA. Daarin maakten zij kennis met allerlei verschillende instrumenten, maar leerden zij ook hoe leuk het is om samen muziek te maken.

Vorige week zaterdag was het zo ver: De leerlingen mochten laten zien wat ze allemaal geleerd hadden. Dit keer was het concert buiten op Het Nieuwe Erf, wat vol zat met broertjes en zusjes, ouders en andere belangstellenden. De kinderen speelden en zongen er lustig op los waarbij ook alle instrumenten zelf aandacht kregen. Dit deden zij samen met het jeugdorkest en de jeugdslagwerkgroep van KNA, die ook zelf een paar nummers lieten horen. Ook het publiek deed mee bij ‘Ik heb een tante uit Marokko’, waar zelfs een beetje meegedanst werd. 

Al met al was het concert weer een groot succes, met enthousiaste ouders en kinderen die een leuke middag hebben gehad. De kinderen kunnen nu twee gratis proeflessen volgen bij KNA, om zo dit muzikale avontuur een vervolg te geven.

Na de zomer beginnen we weer opnieuw bij de scholen, zodat alle leerlingen in Lunteren kennis maken met muziek en KNA. Houd dus deze krant en onze social media in de gaten voor de volgende concerten! 

Lees hier de online krant van deze week.