Lunterse Houtmarkt klaar voor de zomer

LUNTEREN – Het voorjaar staat op springen, je ziet het al een aantal weken aan de vrolijk bloeiende narcissen, krokussen, hyacinten en natuurlijk aan de kleurrijke tulpen. Ook de bomen en de struiken ontvouwen hun bladeren in frisgroen. 

De lente is ook het seizoen dat we weer allerlei klussen oppakken. Op nummer één staat het isoleren van ons huis dat doen we voor de duurzaamheid maar vooral ook voor onze portemonnee. Nico maakt graag een afspraak om in je eigen woonomgeving je te adviseren op dit gebied. Maar daar houdt het niet op, Nico kan ook een vakman regelen die de klus uitvoert. 

Heb jij linkerhanden? 

Nico kan de klus ook bij je laten uitvoeren. Denk dan aan het monteren van binnen- en buitenzonwering op maat en rolgordijnen. Horren van Hamstra om ongewenste bezoekers buiten te houden.  Het leggen van vloeren, het afhangen van deuren en het monteren van kasten. Ook voor Velux dakramen kun je bij Nico terecht. 

Verf speciaal op kleur gemaakt 

De Lunterse Houtmarkt kan de door jouw gewenste kleur mengen in de speciale mengmachine. Ook voor hoogwaardige kwaliteit verven kun je bij de Lunterse Houtmarkt terecht, ons merk is Veveo verf van Sikkens, let wel tot wel 30% goedkoper dan de verven onder Sikkens label. Wij bieden tevens Rambo Pantserbeits, Hammerite om metaal te verven. Uiteraard kun je voor alle spullen die je nodig hebt om te kunnen schilderen bij ons terecht, denk aan kwasten, plamuurmessen, verfkrabbers, stoffers, kitpistolen, verfmixers, schuurpapier en nog veel meer. 

Hand-  en elektrischgereedschap 

Het assortiment van De Lunterse Houtmarkt is breed en de meest voorkomende hand- en elektrisch gereedschappen zijn op voorraad. Zo ook kleine ijzerwaren, sloten, deurbeslag, lampen, contactdozen, snoeren en verlichting. 

Hout en plaatmateriaal

Hout nodig? De Lunterse Houtmarkt heeft een eigen houtzagerij om jou het hout of plaatmateriaal exact in de juiste maten te leveren. 

Loop eens binnen bij Nico voor een gratis en vrijblijvend advies.

De Lunterse Houtmarkt 

Nico Versteeg, Dorpsstraat 128

6741 AP Lunteren, 0318-486148

nico@luntersehoutmarkt.nl 

www.luntersehoutmarkt.nl 

Lees hier de online krant van deze week.