Open dag en Voorleesochtenden op De Sprong

LUNTEREN – Op dinsdag 19 december van 11.00 – 14.00 uur hebben we OPEN DAG. We nodigen ouders met jonge kinderen uit om een kijkje te komen nemen op De Sprong. Er is gelegenheid voor een FOTOSHOOT voor ouders met kinderen.  Fotografe Amber Stroosma zal tegen een kleine vergoeding professionele gezinsfoto’s of portretten maken. https://amberstroosma.myportfolio.com/

Vanaf vrijdag 2 februari om 10.00 uur hebben we elke eerste vrijdag van de maand VOORLEESOCHTEND op De Sprong (m.u.v. de schoolvakanties). Dit doen we in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Met lekker voorlezen begint een leven lang leesplezier. Daar willen we graag aan bijdragen. Alle (groot)ouders met jonge kinderen zijn van harte uitgenodigd.

Spreekt u dit aan? U bent van harte welkom op de Marterlaan 20 in Lunteren!

Kunt u niet op deze data, maar wilt u toch een kijkje nemen in De Sprong voor oriëntatie? U bent altijd welkom op De Sprong voor een kop koffie.

OBS De Sprong is een natuurschool met goed onderwijs voor ieder kind. Binnen ons onderwijs verbinden we de kernvakken met de natuur, zodat leren betekenisvol wordt. OBS De Sprong kent een grote betrokkenheid van leerkrachten, leerlingen en ouders. Elk kind wordt gezien.

Lees hier de online krant van deze week.