Ontspanning met Tai Chi Tao-Qigong

LUNTEREN – Al ruim 10 jaar worden er in Lunteren Tai Chi Tao-Qigong lessen gegeven, een bewegingsleer die z’n oorsprong heeft in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Ontspanning, balans en vitaliteit staan hierin centraal.

Juist nu we in een tijd leven waar we veel te maken hebben met stress en drukte, is het belangrijk om balans in je leven te creëren. 

De Chinese gezondheidsoefeningen van Tai Chi Tao-Qigong kunnen je daarbij helpen. De eenvoudige, sierlijke bewegingen zorgen voor een betere energie- en bloedcirculatie, zodat je lichaam soepeler en krachtiger wordt. Door ontspannen en bewust te bewegen zal je je persoonlijke grenzen verkennen en vooral ook te respecteren. 

Het ‘moeten’ en ‘denken’ mag je loslaten. De lessen worden uitgevoerd op rustgevende muziek, vragen geen spierkracht of uithoudingsvermogen en zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd of gezondheid.

Heb je interesse? Donderdagavond 19 mei is er om 19.45uur een proefles bij Ana Upu.

Voor vragen en/of aanmeldingen kan je contact opnemen met docente Carola van Houten, aangesloten bij de Oostelijke groep Taiji-Qigong. Tel.nr. 0318-795115 of 

info@energieinbeweging.nl. 

Lees hier de online krant van deze week.