Fantastische 3e editie Rabobank Toernooi VV Lunteren

LUNTEREN – Het inmiddels befaamde Rabobank toernooi bij VV Lunteren werd voor de derde keer georganiseerd door en bij Voetbalvereniging Lunteren. 

+- 100 teams van verschillende buurtverenigingen reisde af naar Sportpark de Wormshoef voor een gezellige en sportieve dag. Het was een drukke bedoening op het sportpark maar dankzij de strakke organisatie verliep alles vlekkeloos. Na afloop was er voor ieder team en mooie beker en werd deze onder luid gejuich opgehaald tijdens de prijsuitreikingen. 

Dit jaar was het toernooi zelfs op twee dagen omdat Voetbalvereniging Lunteren blijft groeien. Dit komt mede doordat er veel georganiseerd wordt door de vrijwilligers en sponsoren. Dit jaar trapte op vrijdagavond de jeugd onder de 17 jaar en 19 jaar het toernooi af, en was het zaterdag voor de jongste jeugd tot en met onder de 15 jaar. Elke leeftijdscategorie speelde een drietal wedstrijden en uiteindelijk ging de winnaar van de poule met de eerste prijs aan de haal. 

Het was ontzettend geslaagd en opnieuw een super georganiseerd toernooi. De organisatie ontving niets dan lovende woorden van de deelnemende teams en de vereniging kijkt nu al uit naar de volgende editie. De club dankt een ieder voor zijn/haar inzet die dit toernooi mogelijk heeft gemaakt. 

Lees hier de online krant van deze week.