Praktijk van ‘Salon Sis natuurlijk!’ verhuisd

LUNTEREN – Zeven jaar geleden begon Siska van der Zouwen een schoonheidssalon aan huis op het Hoefje in Lunteren. Anderhalve maand geleden is de schoonheidssalon verhuisd naar Reeënlaan 5 in Lunteren. De schoonheidssalon bevindt zich op de begane grond.

Met deze verandering leek het haar goed om nog een paar veranderingen door te voeren. Zo komt er achter de naam Salon SIS ‘natuurlijk!’ te staan omdat dit is waar de salon zich in wil onderscheiden.

Salon SIS staat voor: op een natuurlijke manier de mooiste versie van jezelf  te zijn door middel van het gebruik van natuurlijke huidproducten, natuurlijke make-up en ontspanning. Daarnaast kun je er terecht voor wenkbrauwstyling en harsen in het gezicht. Heb jij trouwplannen of een andere mooie gelegenheid? Dan kan Siska de make-up voor je doen.

Bij een andere naam hoort ook een nieuw logo en website, waarvan het laatste nog in onderhoud is. In december gaat Siska een training volgen voor het nieuwe merk Altearah Bio. Dit merk is op basis van 100% natuurlijke en biologische etherische oliën. 

“Dit merk geeft een mooie toevoeging omdat het echt op de belevenis werkt, door geur en kleur en bijvoorbeeld energie of juist ontspanning geeft. Het is een klein beetje te vergelijken met Rituals, maar dan met goede natuurlijke ingrediënten die je huid ook echt verbeteren, ” aldus Siska. De salon is op afspraak geopend op maandag, donderdag en vrijdag (ook avonduren). Andere dagen zijn enkel in overleg mogelijk. Volg Salon Sis op Facebook en Instagram voor winacties.

Wil je meer informatie, een behandeling boeken of iemand verrassen met een cadeaubon? Kijk dan op www.salonsis.nl of stuur een Whatsapp bericht naar: 0623657933

Lees hier de online krant van deze week.