Thema Tentevangelisatieweek Lunteren: Echt vrij!

LUNTEREN-Traditioneel wordt de laatste week van de schoolvakantie afgesloten met de Tentevangelisatieweek.
Ook dit jaar staat de tent weer in het weiland aan de Bisschopweg tussen nr. 35 en 37. Het thema van dit jaar is: Echt vrij!

Ochtendprogramma
De tent gaat dinsdag 16 augustus open voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. Het programma begint om 09.30 uur tot ± 11.45 uur.
Op vrijdagmorgen duurt het 15 minuten langer. Er staan een heleboel leuke dingen op het ochtendprogramma zoals luisteren naar Bijbelverhalen, zingen, knutselen en nog veel meer.

Lekkere maaltijd als afsluiting

Het dagelijkse middagprogramma is voor de kinderen van 10 t/m 15 jaar en is van 13.45 uur tot ± 16.30 uur. Elke middag zijn er weer leuke activiteiten georganiseerd. Donderdagmiddag start het programma om 13.30 uur. Kom deze middag op je fiets en trek oude kleren aan! De vrijdagmiddag wordt afgesloten met een lekkere maaltijd! Dinsdagavond staat in het teken van volleybal. Deze avond begint om 19.15 uur. Aan het einde van de avond is er een korte meditatie en afsluiting met dankgebed. Wil je je nog opgeven voor deze avond? Dan kan dat bij Woutera Drost (wouterarijswijk@ hotmail.com).

Leuke prijzen te winnen
Op woensdagavond worden veel “sportieve” mensen (alle leeftijden!) verwacht op de fiets. Dan is er weer een gezellige fietstocht. We starten vanaf 17.00 uur tot 18.30 uur vanaf de tent aan de Bisschopweg. Halverwege wordt voor eten gezorgd. Voor de eerste kilometers krijgt u wat lekkers mee, onderweg zijn voldoende leuke plekjes om even te rusten. Tijdens de tocht kunt u een aantal vragen beantwoorden waarmee uiteraard leuke prijzen te winnen zijn!

Iedereen van harte welkom
De donderdagavond wordt door de Jongeren Avond Commissie verzorgd. Deze avond is er een spreker van SDOK (Stichting De Ondergrondse Kerk).
De avond begint om 20.00 uur. Alle jongeren en ouderen zijn van harte welkom!

Op vrijdagavond wordt de tentweek afgesloten. Deze avond begint om 19.00 uur met onder meer het Bijbelverhaal door ds. B. Jongeneel. Iedereen is van harte welkom! Informatie

In de week (maar ook voor verdere informatie) is de stuurgroep te bereiken onder de volgende nummers: 06 – 14 44 00 52 (Peter Pors) en 06- 36 46 09 31 (Henriëtte Melissen). Op de site www.tentweeklunteren.nl staat nog meer informatie.

Lees hier de online krant van deze week.