Speciale Wekerom / Het Laar editie Lunterse Krant

De Lunterse Krant is deze week anders van opzet dan u gewend bent. Wekerom en met name het Bederijventerrein Het Laar staat centraal in deze editie.

Eind vorig jaar waren alle panden gereed en op een enkele ruimte na, ook nog eens geheel ‘uitverkocht’. Vele bedrijven en ondernemers uit Wekerom en directe omgeving vonden onderdak op Het Laar.

Reden voor de Lunterse Krant om afgelopen voorjaar eens goed uit te pakken en de bedrijven op Het Laar te presenteren aan haar lezers. Tja, dan gooit corona roet in het eten. De maatregelen waren en zijn bekend.

De speciale uitgave van de Lunterse Krant m.b.t. Bedrijventerrein Het Laar werd over de zomer heen getild. Het was even doorfietsen voor de betrokkenen en bedrijven om u vandaag een speciale editie van de Lunterse Krant te presenteren.

Op de volgende pagina’s vindt u adverteerders van Het Laar en uit Wekerom en omgeving. Een aantal artikelen vestigen de aandacht op onder meer: het Wekeromse Zand, Woonzorgcentrum De Hartenberg, en Wicherumloo.

Fotograaf en dichter Henk de Rooy zwierf op een woensdagmiddag door Wekerom en verbeelde op zijn eigen wijze het dorp. Ga niet voorbij aan de leuke en speciale Het Laar puzzelpagina. De Lunterse Krant stelt maar liefst drie cadeaubonnen t.w.v. € 50,00 beschikbaar.

Het overige nieuws vindt u aansluitend aan de speciale pagina’s.

De redactie.