Activiteiten Maranathakerk

LUNTEREN – Kom tevoorschijn! Dit is het thema van de Vrouwendag op zaterdag 25 juni in de Maranathakerk in Lunteren van 09:00 tot 16:00 uur.

Mirjam van der Vegt weet dat er moed voor nodig is om tevoorschijn te komen, om kwetsbaar te zijn. Daar wil ze ons graag in bemoedigen. Want kwetsbaarheid is spannend, maar tegelijkertijd een enorme kracht. We nodigen je uit om hier samen over na te denken en te ontdekken hoe je met je handen wijd open voor het eerst én opnieuw verwonderd kunt raken. 

Evenals voorgaande jaren zal de Ameezingband de aanbidding leiden.

Na de lunch is er weer keuze uit een aantal workshops, o.a. verdieping op het thema, helend schilderen, olie en geuren, deodorant of lippenbalsem maken.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar de website van de kerk Vrouwendag – meld je aan! – Hervormde Gemeente Maranathakerk. Aanmelden kan t/m 15 mei a.s.. De kosten voor deze Vrouwendag bedragen € 30,00 per persoon. 

Na 15 mei ontvang je meer informatie over het programma en kun je je inschrijven voor de workshops.

Seniorenmiddag 12 mei – Medische verrassingen in de Bijbel

Donderdagmiddag 12 mei zal er weer een seniorenmiddag in de Maranathakerk te Lunteren worden gehouden (Hertenlaan 37, aanvang 14.30 uur). Deze middag hoopt drs. Alie Hoek – van Kooten (Veenendaal) te spreken over medische verrassingen in de Bijbel. 

In Bijbelse tijden waren er ook allerlei kwalen en epidemieën die bestreden moesten worden. Drs. Hoek, die arts en docent is geweest in medische vakken, zal ons meenemen in een lezing over dit boeiende onderwerp wat ook de actualiteit raakt. Aansluitend is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een broodmaaltijd. Hiervoor dient u zich wel even aan te melden bij Geurtje van Engelenhoven (tel. 48 42 86) of Ali bol (tel. 30 15 68). Alle senioren zijn van harte welkom. 

Lees hier de online krant van deze week.