Bezoekersdag BNI Clementi bij De Lunterse Boer

LUNTEREN – Vorige week woensdagochtend om 7 uur verzamelden zo’n zeventig afgevaardigden van bedrijven uit de omgeving zich in de congreszaal van De Lunterse Boer. Hier vond de bezoekersdag van netwerkclub BNI Clementi plaats met als doel om in contact te komen met nieuwe opdrachtgevers.

Nadat iedereen was voorzien van een ontbijt en plaats had genomen opende gastheer Albert Davelaar van Bouwbedrijf Leda de bijeenkomst. Hij gaf het eerste woord aan regiodirecteur Patrick Fokker die aangaf dat BNI Clementi als een sportschool is waar jezelf de intensiteit en frequentie en daarmee ook het resultaat bepaalt. 

Voorstelronde

Na dit korte voorwoord kregen eerst alle 25 vaste leden de gelegenheid om zich voor te stellen en alvast potentiële relaties op te werpen. Hierna was het de beurt aan de ca. 45 gasten om zich in 45 seconden voor te stellen.

‘Six handshakes rule’

Na dat dit op zijn einde was gelopen was er gelegenheid voor het bedankrondje. Hierbij schudden de vaste leden elkaar de hand als ze iemand aan een nieuw contact hebben geholpen. 

BNI Clementi richt in tegenstelling tot andere bussinesclubs sterk op de uitkomst van zakenrelaties en hun netwerk, want volgens de bekende hypothese ‘six handshakes rule’ is iedereen zes ‘handshakes’ verwijderd van ieder persoon in de wereld.

Na afloop was er nog de gelegenheid om met elkaar te spreken. Al met al duurde de bijeenkomst zo’n anderhalf tot 2 uur zodat iedereen weer op tijd aan het werk kon.

Meer informatie over BNI Clementi kan je vinden op 

www.bni-flevolandenveluwe.nl

Lees hier de online krant van deze week.