Bridge starterscursus bij Lunterse Bridge Club

De Lunterse Bridge Club LBC organiseert vanaf september 2022 weer een starterscursus. Er is geen enkele voorkennis of ervaring vereist. De cursus bestaat uit 12 lessen die deels op de woensdagavonden en deels op de donderdagavonden gegeven worden in het Westhoffhuis in Lunteren.

De cursus van het afgelopen jaar trok maar liefst 24 deelnemers van jong tot oud. Allemaal mensen die het leuk vinden een spelletje te spelen en hun geheugen te trainen. Daarom wordt bridge ook aangeraden om mentaal fit te blijven.

Bridge is een denksport die met kaarten gespeeld wordt. In tegenstelling tot andere spellen is het bij bridge niet belangrijk of je “goede kaarten” krijgt. Je eigen resultaat wordt namelijk vergeleken met andere paren die met dezelfde kaarten hebben gespeeld.

De Lunterse Bridge Club (LBC) heeft ca. 150 leden en speelt op maandagmiddag en/of donderdag in het Westhoffhuis. De club heeft een open gezellige sfeer, waardoor ook nieuwkomers zich snel thuis voelen. De cursus is ook bedoeld om leden te werven voor LBC, maar cursisten gaan daarna ook naar andere verenigingen of thuis spelen.

De kosten zijn € 100 voor 12 lessen van 2,5 uur, incl. startersboek. Aanmelden kan individueel of met z´n tweeën.

Voor informatie en aanmelden: luntersebridgeclub@gmail.com of bel: Jan Telgen, 06-53186958 of Jan Schraven, 06-57537562.

Lees hier de online krant van deze week.