Zaterdag 26 november: Dakar-dag in Harskamp Presentatie team Eurol Rally Sport

HARSKAMP – Een nieuwe sponsor, een nieuw team: Team Dakar Eurol Rally Sport en een nieuwe uitdaging: Dakar 2023! Mitchel en Martin van den Brink zijn er klaar voor en dat willen zij graag vieren met hun Dakar-fans. Niet alleen zij, maar ook de overige 22 leden van het team zien uit naar deze dag met de fans.

Zaterdag 26 november zijn zij welkom op het terrein aan de Molenweg 12A in Harskamp. Vanaf 13.00 uur is men er welkom.

Ambities waarmaken

Dankzij de nieuwe hoofdsponsor Eurol is het Team Dakar Euro Rallysport klaar om de uitdaging in Dakar 2023 aan te gaan. Eurol is al acht jaar een trouwe partner geweest van het team van Martin en Mitchel van den Brink. Hun steun als hoofdsponsor en naamgever aan het team, maakt het waar de ambities van het Harskampse team waar te blijven maken. 

Ambities die naar voren komen op de Dakar-dag in Harskamp. Een dag waar fans in contact komen met hun sportidolen, de ins en outs van de trucks ontdekken en achter het stuur mogen dromen als Dakar rallychauffeur. Op het terrein aan de Molenweg zijn de drie racetrucks en het assistentievoertuig in al hun glorie te bewonderen.

Kleurplaat met hoofdprijs

Kinderen zijn zeker welkom op de Dakar-dag in Harskamp. Voor het zijn er diverse mogelijkheden voor vermaak, zoals een springkussen e.d. Om 16.00 uur wordt deze dag de winnaar bekend gemaakt van de kleurwedstrijd. De winnaar krijgt een echt Eurol Rally Sport Merchandise pakket. Om kans op deze hoofdprijs te maken moeten de kleurplaten wel voor 15.00 uur zijn ingeleverd bij de stand op het terrein.

De kleurplaten zijn te downloaden via de QR-code bij dit artikel.

Proosten op het team

De Dakar-dag wordt een echt evenement zoals men het in Harskamp is gewend. Voor de inwendige mens zal ruimschoots worden gezorgd met onder meer: pannenkoeken, friet en hamburgers. En…, vergeet niet te proosten op het Team Dakar Eurol Rally Sport van Martin en Mitchel van den Brink. Zij zien u graag op zaterdag 26 november, aanvang 13.00 uur.

Parkeren ia geen probleem op het naast gelegen terrein van Partycentrum De Molen. Wel graag de aanwijzingen van de verkeersregelaars opvolgen. 

Lees hier de online krant van deze week.