Nieuwe Albert Heijn – Hoek feestelijk geopend

WEKEROM – Terwijl klanten buiten vol ongeduld wachtten op de opening van de nieuwe AH-Hoek supermarkt, was er binnen een moment van de fam. Hoek met haar personeel. Beide situaties geven tegelijkertijd ook de betrokkenheid aan met de supermarkt in Wekerom.

Zaterdag 17 september werd een nieuwe mijlpaal bereikt. Voortaan kunnen klanten in Wekerom en omgeving terecht bij een Albert Heijn in hun eigen buurt. De supermarkt van de ondernemers Bart en Bea Hoek en hun zoon Robert. 

Overzichtelijk versplein

Zaterdag ging Albert Heijn Wekerom open en dat was een feestelijk moment. Het was ook meteen gezellig druk. “Klanten vinden onze winkel erg mooi en zijn blij dat de bekende gemoedelijke sfeer gewoon is gebleven”, aldus Bart Hoek.

De supermarkt heeft een metamorfose ondergaan en klanten moesten deze zaterdag even wennen aan waar hun vertrouwde producten konden vinden. Hierbij werden zij wegwijs geholpen door het enthousiaste personeel.

Albert Heijn Wekerom heeft een overzichtelijk ingedeeld versplein dat keuze biedt uit heel veel groente, fruit, vers pakketten en maaltijden. Dry misting, een systeem dat groente en fruit goed op temperatuur houdt, zorgt dat alles langer vers blijft. Er is een ruim assortiment aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, brood en gebak. Robert Hoek: “Natuurlijk vind je er ook veel bekende lokale producten zoals het brood en de kadetjes van bakker Schreuder en de noten van Koppejan.”

Nog even feest

In de nieuwe winkel, gevestigd aan de Edeseweg 118, zijn drie zelfscankassa’s en een Gall & Gall gemaakt. Het blijft nog even feest bij Albert Heijn Wekerom. Zo krijgen klanten woensdag 28 september gratis een portie poffertjes. 

Vanaf 3 oktober start er een actie waarbij je kunt sparen voor leuke miniaturen van auto’s en trekkers. “Over een kleine twee jaar zal het weer feest zijn bij Albert Heijn Wekerom”, zegt Robert Hoek. “Dan verhuizen we naar een nieuw en groter pand, zo’n 200 meter verderop.”

Albert Heijn Wekerom is open van maandag tot en met zaterdag van 07:30 tot 20:00 uur. De winkel beschikt over parkeergelegenheid; parkeren is gratis.

Lees hier de online krant van deze week.