Onderweegs & De Groot wederom hoofdsponsor Rondje om de Koepel

LUNTEREN – Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs is dit najaar voor de elfde keer hoofdsponsor van hardloopevenement Rondje om de Koepel. “Rondje om de Koepel hoort bij Lunteren. 

Sponsoring van dit evenement betekent voor ons invulling geven aan twee van onze idealen, namelijk lokaal betrokken zijn en stimuleren van sporten”, verklaart Robert van Dijk, partner van het accountantskantoor. “We vinden het ook een mooi initiatief van de organisatie dat er een deel van het inschrijfgeld aan een goed doel wordt gedoneerd.”

Het jaarlijkse hardloopfestijn wordt in de bossen van Lunteren gelopen, dit jaar op zaterdag 1 oktober. Deelnemers kunnen kiezen tussen een route van 5 kilometer, langs het Middelpunt van Nederland en Zandafgraving De Goudsberg, en een route van 10 kilometer. 

Tijdens deze langste tocht passeert men onder meer uitkijktoren De Koepel. Voor kinderen is er de Kidsrun van 1 kilometer. De Kidsrun gaat over een parcours met hindernissen en biedt op deze manier extra uitdaging.

Startlocatie

De start- en finishlocatie is restaurant De Goudsberg. “Mede dankzij de bijdrage van onze hoofdsponsor Onderweegs & De Groot  en de medewerking van gastlocatie restaurant De Goudsberg kunnen wij het Rondje opnieuw organiseren”, aldus Henk van Voorst namens de organisatie van de loop. “En ook de inzet van de vele vrijwilligers is noodzakelijk om samen zo’n mooi evenement neer te zetten. Wij zijn hen allen zeer dankbaar!” 

Meer informatie over de loop is te vinden op rondjeomdekoepel.nl en inschrijven is nu al mogelijk via inschrijven.nl. 

Lees hier de online krant van deze week.