AutoFirst van Hoef Ederveen: Geen gedoe, goed geregeld!

Willem de Frel

Aan tafel bij Rien van Hoef en Bob Spuijbroek, Rien als eigenaar van het garagebedrijf en Bob als de centrale figuur achter het bureau. Bob stelt zich bescheiden op door te zeggen ‘het gaat om Rien, die niet alleen alles weet van auto’s en de techniek maar bovendien altijd voor zijn klanten klaarstaat.’ Maar het valt mij wel op hoe opgeruimd het kantoor is waar we zitten en dat tijdens ons gesprek de telefoon snel en adequaat drie keer door Bob wordt opgenomen. 

Geen gedoe. Goed geregeld.

Deze slogan staat bovenaan de website en dat gevoel krijg je ook meteen wanneer je binnenstapt, niet alleen het kantoor maar ook de garage is overzichtelijk en ordentelijk, geen rondslingerend gereedschap of onderdelen. 

Wanneer ik hierover een opmerking maak zegt Rien meteen ‘dat klopt, ik wil altijd in een opgeruimde omgeving werken. We zijn nog maar kortgeleden hier gevestigd, we hebben 10 jaar aan de Rijksweg gezeten, na de overname van het bedrijf van Jan Veldjesgraaf, maar we moesten daar weg. Toen hebben we tevens nagedacht hoe we verder wilden en hebben we na uitvoerige afwegingen gekozen voor het concept van AutoFirst gekozen. Dit concept geeft ons als compact bedrijf, waar we met nog twee monteurs werken, toch de mogelijkheid om alle disciplines te kunnen bieden die ook de grote garagebedrijven bieden.’ 

Denk hierbij aan:

 – Onderhoud van uw auto of camper.

 – APK keuring.

 – Reparatie.

 – Autopechhulp, 7 dagen, 24 uur.

 – Leasing.

 – Aircoservice.

Neem het onderhoud of reparatie van campers en busjes, zij beschikken over een brug die tot 5.000 kan heffen en dat vind je niet in iedere garage. 

Onderdelen razendsnel in huis

Een voordeel is dat zij maar liefst iedere werkdag zes keer kunnen worden bevoorraad als het om onderdelen gaat. Ze beschikken ook over uitleesapparatuur om zo ongeveer alle courante automerken te kunnen uitlezen en zo bijna altijd mensen weer op weg krijgen. Eén van de collega’s is zelfs diagnosespecialist. Ons onderscheidend vermogen is dat zij goed benaderbaar zijn en altijd bereid om mensen te helpen. Ook op zaterdag zijn ze open om mensen te helpen. Je kunt hier ook terecht met je oldtimer of youngtimer.  

Garantie

Een belangrijk aspect, zij geven niet alleen garantie op de onderdelen maar ook op de montage hiervan. En met een garantietermijn van maar liefst twee jaar. Garantie is van toepassing op voorgeschreven reparaties door een AutoFirst garage, op een auto van voorgeschreven onderhoud. 

BOVAG en RDW

Rien: ‘Haast vanzelfsprekend zijn wij een BOVAG-bedrijf en voldoen aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen die de BOVAG voor het lidmaatschap vereist.Tevens zijn wij een RDW erkent bedrijf en staan derhalve bekend als een goede, erkende en veilige garage en dat betekent dat wij APK-keuringen mogen uitvoeren.’

Vacature monteur

In deze krant staat ook een advertentie, ze zoeken nog een collega, een bekwaam monteur. Liefst een APK-keurmeester. 

Lees hier de online krant van deze week.