Henk Bos Makelaardij verhuist naar de Reeënlaan in Lunteren

LUNTEREN – In juni 2018 begon Henk Bos voor zichzelf en vanaf 2020 had hij zijn kantoor op de Stroet. Nadat hij dit pand ontgroeide heeft hij sinds 29 november 2021 zijn intrek gedaan in het pand naast het voormalige politiebureau.

Op de voorkant van het pand schittert een lichtgevende pui met daarop de naam en het logo van de makelaar. Er is nog geen etalage en over de komst is Henk nog geheimzinnig. “We zijn wel van plan om iets bijzonders met de etalage te doen. Maar hiervoor lopen de besprekingen nog, dus daar kan ik nog niks over zeggen.”

Het pand

Vooral de locatie was voor Henk doorslaggevend. “Je hebt hier een betere zichtbaarheid en mensen kunnen makkelijk parkeren,” legt hij uit over zijn keuze. Ondanks dat sinds corona veel online gebeurt vindt Henk het belangrijk dat klanten langs kunnen komen. Dit is ook te zien aan de aandacht die aan het interieur is besteed. “We hebben gekozen voor een huiselijke sfeer, zodat het allemaal wat minder op een kantoor lijkt.” Er is dan ook over ieder detail in het kantoor nagedacht. Zo heeft zelfs de ronde tafel in de spreekkamer een betekenis. “Wij zitten hier niet tegenover elkaar maar met elkaar. We maken samen de deal rond, vandaar ook een ronde tafel,” legt Henk uit.

Bedrijf

Naast Henk Bos zijn ook Dana Blankestijn en Gert-Jan Bloemendal werkzaam bij het bedrijf. Met zijn drieën bedienen zij een markt die zich voornamelijk op de buitendorpen richt. De makelaar heeft momenteel een mooi doorlopend aanbod in ieder prijssegment dat zich strekt van Otterlo tot aan Scherpenzeel. Daarnaast doen zij ook de aankoop en gevalideerde taxatie van vastgoed en zijn ze aangesloten bij meerdere brancheorganisaties (NVM, NRVT en NWWI). Ook vertelt Henk trots dat zij de nodige certificaten bezitten.