Otse Optiek en Van Heerdt De Witgoedspecialist in één pand

“Zoals eerdere berichten al aangaven, zijn wij bezig met veranderingen binnen onze zaak Otse Juwelier & Optiek. Na 100 jaar bestaan hebben wij besloten om te stoppen met Otse Juwelier. Dit betekent dat ons juweliersgedeelte van de winkel komt te vervallen. Wij gaan WEL door met de Optiek. Jan en Bertha Otse zullen samen de passie voor brillen een nieuwe invulling gaan geven, waarbij onze bekende service, kwaliteit en uitgebreide collectie centraal blijft staan. Ook voor alle typen contactlenzen en gehoorbescherming kunt u bij ons terecht.” 

De elektrospeciaalzaak van Van Heerdt – De Witgoedspecialist is al jaar en dag een begrip in buurtschap ’t Nederwoud op de Schansweg. Door het vrijkomen van de winkel in het pand van Otse, ziet Van Heerdt nu de kans om de winkel meer centraal te vestigen in het centrum van Lunteren. Dit geeft tevens de mogelijkheden om de winkel verder door te ontwikkelen en hem weer neer te zetten naar de hedendaagse klant. Natuurlijk blijft het de vertrouwde winkel met de bekende gezichten, de goede service en persoonlijk advies. Ook hier kunnen de klanten voor de deur parkeren, zoals zij gewend zijn in ’t Woud.

Patrick Ploeg, is een bekend gezicht bij Otse. Door zijn technische achtergrond en plezier in het winkeliers vak, blijft hij in zijn vertrouwde winkel staan en gaat het team van Van Heerdt versterken. Omdat sieraden nog steeds een passie blijven voor Patrick, gaat hij daarnaast ook zelfstandig verder met trouwringen, gedenksieraden en reparaties. Dit onder de naam Yours Forever (info@yours-forever.nl) en zal dit gaan doen vanaf zijn thuisadres of bij de klant thuis.

Vrijdag 13 mei is de laatste dag dat de winkel van Otse Juwelier en Optiek geopend is. Hierna zal een verbouwing plaatsvinden in beide winkels. Tijdens de verbouwing van de optiekwinkel kunt u ons voor spoed bereiken via de mail: info@otsejuwelier-optiek.nl 

De winkel van Van Heerdt zal tot en met woensdag 1 juni gewoon op de Schansweg 2b open blijven. De witgoedwinkel zal alleen donderdag 2 juni gesloten zijn i.v.m. de verhuizing. 

Vrijdag middag zullen Van Heerdt – De Witgoedspecialist en Otse Optiek gezamenlijk de verbouwde winkels opnieuw openen. U kunt dan onze mooie nieuwe winkels komen bekijken. Op vrijdag 3 juni en zaterdag 4 juni kunt u gebruik maken van onze openingsacties. Let op de Lunterse krant van 1 juni voor de acties.

U kunt vanaf 2 juni Van Heerdt – De Witgoedspecialist vinden op Dorpsstraat 211.

Otse Optiek blijft gevestigd op Dorpsstraat 213, in de huidige maar wel vernieuwde optiekwinkel. Alle contactgegevens, mailadressen en telefoonnummers blijven gelijk.

Lees hier de online krant van deze week.