Kunstfestival voor Kinderen Lunteren

Kunstfestival voor Kinderen zoekt waarde-cheques EdeDoet.nl

LUNTEREN – De missie van het Kunstfestival voor Kinderen is: Kinderen op laagdrempelige wijze in contact brengen met kunst en uitdagen zelf creatief aan de slag te gaan!

Vanuit de Kunstfactorij organiseert Elise Huijberts al een paar jaar een Kunstfestival voor Kinderen in Bennekom. Dit jaar wil zij graag dit creatieve festival ook in het centrum van Lunteren organiseren.

Het kunstfestival bestaat uit een aantal workshops, geïnspireerd op ‘bekende kunstenaars’, bedacht en begeleidt door lokale kunstenaars. Zoals een beeld maken in de stijl van Karel Appel, een schilderij à la Gustave Klimt, zelf schilderen achter een schildersezel of helpen met het inpakken van het dorp à la Christo.  Kies wat je leuk vindt of doe het allemaal!

Gratis toegankelijk

Het festival staat gepland voor 4 juli. De workshops zijn gratis toegankelijk voor kinderen omdat alle kinderen, ongeacht de financiële positie van hun ouders, mee moeten kunnen doen. Dit is mogelijk dankzij de financiële steun van de Gemeente Ede en het Cultuurfonds Ede.

Wilt u ook helpen?

Doneer de waarde-cheque van EdeDoet.nl aan het Kunstfestival voor Kinderen. Namens alle kunstenaars in de dop enorm bedankt!

Voor vragen of opmerkingen over het Kunstfestival voor Kinderen: dekunstfactorij@gmail.com