VV Advendo ’57 kan terug kijken op een mooi seizoen

EDERVEEN – Advendo ’57 heeft zowel op sportief gebied als op sponsorgebied een heel mooi seizoen gehad, waar met een goed gevoel op terug gekeken kan worden. Met een periodetitel en een derde plaats in de competitie is het voetbalseizoen voor VV Advendo ’57 nu ten einde gekomen.

Op gebied van sponsoring heeft de sponsorcommissie niet stil gezeten. Tal van nieuwe sponsoren hebben zich dit seizoen aan de club verbonden. Ook hebben twee nieuwe hoofdsponsoren afgelopen seizoen hun handtekening gezet. Waar de club erg trots op is. 

Viets Staalconstructie uit Harskamp, zij hebben tevens het realiseren van de veranda aan de kantine mogelijk gemaakt. Ook dankt de club de vele sponsoren die aan dit project hebben meegewerkt. Ook verwelkomen zij Van Heugten Transport uit Scherpenzeel als nieuwe hoofdsponsor. De sponsorcommissie wil hiermee alle trouwe sponsoren danken voor het steunen van de club.  

Op zaterdag 24 juni 2023 organiseert Advendo ’57 weer het jaarlijkse Sponsortoernooi. Volgens velen het gezelligste voetbaltoernooi van deze regio.  Dit jaar gaan 42 teams in 7 poules de strijd met elkaar aan om te bepalen wie dit jaar het beste bedrijventeam is. De eerste wedstrijden beginnen om 11:30 en de verwachting is dat de finale om ongeveer 17:00 zal plaatsen. 

Mocht je niet als speler aan het sponsortoernooi deelnemen, dan ben je natuurlijk van harte welkom om de teams aan te moedigen en in een gezellige sfeer iedereen te ontmoeten op het sportpark!  

De kantine en het terras zijn tot 22:00 geopend en ook de bekende BBQ’s zullen niet ontbreken.Met de muziek van het DJ team Michel en Bart, is het sponsortoernooi verzekerd van een goede sfeer! Ook aan de jeugd is gedacht. Zij kunnen genieten van een stormbaan, springkussen en heerlijk voetballen op het sportpark.  

Lees hier de online krant van deze week.