Leuke open dag LooHorst in Ederveen

Werken bij LooHorst? Met alle plezier. Met dat als vertrekpunt is LooHorst Landscaping een bijzondere personeelswerving gestart. Daarvoor werd er zaterdag een geslaagde open dag georganiseerd, met de mogelijkheid om toekomstige collega’s ontmoeten in een informele sfeer met een lekkere barbecue. LooHorst groeit mooi door met (leerling-)hoveniers, boomverzorgers en andere groenmensen. En juist in deze maanden maken velen een keuze voor een leer-werkplek of een nieuwe uitdaging.

Reinald van Ommeren legt uit: “We zijn een meer dan allround hoveniers- en buitenruimtebedrijf en doen niets liever dan iedereen ruimte geven. Door simpelweg te luisteren naar wat hij of zij heeft in te brengen.

We bestaan sinds 2004 en wat typerend is: sinds die tijd zijn we flink gegroeid met zowel ervaren vakmensen als leerlingen en mensen uit andere doelgroepen. En allemaal werken ze bij ons met een glimlach, omdat ieders talenten bij ons worden gewaardeerd.

We houden van projecten met een uitdaging, waarin we soms hard moeten rennen of creatieve oplossingen moeten bedenken om onze opdrachtgever te helpen. Dat levert gezonde spanning op, en vooral veel plezier in het team. De resultaten die we boeken, de glimlach bij onze opdrachtgever, de gezamenlijke leerervaring: ze zijn van ons samen. Iets van ons allemaal. En dat vinden we belangrijk.

Want waar mensen aan een project werken, moeten ze dat vooral met plezier doen. De meeste van onze collega’s zullen ons dan ook typeren als een hoveniers- en buitenruimtebedrijf waar mensen centraal staan, met veel afwisseling en kansen om jezelf te ontwikkelen. Je zou het eens moeten ervaren. Vandaar: Werken bij LooHorst? Met alle plezier.”

 

Het bedrijf werkt vanaf de Bruinehorst 34 in Ederveen. De website www.werkenbijloohorst.nl laat daar meer van zien.