Verrassende nieuwe ateliers bij Atelierroute

LUNTEREN – Zaterdag 10 en zondag 11 juni van 12.00-17.00 uur zijn de ateliers weer open. U bent van harte welkom om de verschillende kunstenaars te ontmoeten.

De atelierroute is dit jaar kleinschalig. Alle ateliers liggen op loopafstand van elkaar in het dorp. Ook zal op beide dagen weer een muziekgroep langs de ateliers trekken. Er doen nieuwe jonge kunstenaars mee, die net afgestudeerd zijn aan de kunstacademie. Ze wonen en werken in Lunteren.

Sharon Hoogers met haar toegepaste kunst en grafische werk  in het bijhuis van haar ouders aan de Achterstraat en Milah van Zuilen, met haar op natuur geinspireerde kunstwerken. Zij heeft haar atelier in de Dannenborgh.

Ook een nieuw lid van de Atelierroute is Saskia Klok, die met haar schilderijen een verrassende kijk op de werkelijkheid geeft. Op zaterdag is Galerie Goudsberg in museum Lunteren ook onderdeel van de route. 

De filmprojecten van Onno Gerritse worden getoond in het witte kerkje aan de Kimmijsserlaan.

Theo Verduijn heeft keramiste Tessa Droog als gastexposant, Coos hoving laat naast zijn eigen werk, ook zijn kunstverzameling uit Afrika zien. Bastiaan Berends  met zijn impressionistische werk is op zaterdag te bezoeken  en ook het schildersechtpaar Jan en Alide Bouwsema tonen hun schilderijen, veelal samen gemaakt, in hun atelier, huis en tuin.

De routekaart vindt u op: www.kunstlijnlunteren.nl

Lees hier de online krant van deze week.