Fashionday op zaterdag 1 april in Lunteren

LUNTEREN – Het centrum is versierd met jeans, de posters hangen, modellen zijn gevonden en de outfits gepast. De rode loper wordt uitgerold en de Fashionday kan van start. Aan alles merk je dat de lente eraan komt. De natuur loopt uit, de lammetjes dartelen in de wei en de zon zien we steeds vaker tevoorschijn komen. Dan krijg je toch zin in een nieuwe outfit? 

Op 1 april 2023 vindt de Fashionday plaats op de Dorpsstraat in Lunteren centrum. Vele fashionwinkels uit Lunteren bundelen hun krachten en laten u 2 geweldige shows zien. Laat u inspireren door de thema’s Keurig en Fleurig.

Om 11.00  uur en 14.30 uur zult u verrast worden door kleine en grote modellen met de mooiste voorjaarsmode. De mode laat dit voorjaar een mix zien van nude en aardetinten, maar ook felle kleuren zoals appelgroen, fuchsia en rood zien we veel in het modebeeld.Trends zijn onder andere diverse items in denim, oversized tops, cargo pants en zwierige zomerjurken. 

Stap stijlvol het nieuwe seizoen in met een stoere gekleurde sneaker, of ga de hoogte in met een sleehak. De waterschoen maakt een grote comeback. Ben jij meer van de slippertjes geen paniek deze zijn ook in vele kleuren en soorten aanwezig. 

De mode in de brillen, die u ook te zien krijgt, is retro & duurzaam. Gericht op de toekomst.

Tijdens de korte pauze tussen de thema’s wordt u getrakteerd door diverse andere winkeliers uit ons mooie centrum. De paashaas zal op een ludieke manier bij dit feest aanwezig zijn en de kleintjes verwennen met iets lekkers. Dus kom gezellig met de hele familie naar Lunteren Centrum en laat je verrassen door wat Lunteren je te bieden heeft! ‘In Lunteren koop je ‘t’

Lees hier de online krant van deze week.