Van Heerdt – Witgoedspecialist verhuisd

LUNTEREN – Vanaf vrijdag 3 juni is Van Heerdt – Dé Witgoedspecialist geopend aan de Dorpsstraat 211. Na 75 jaar in buurtschap Nederwoud te hebben gezeten, is de elektrospeciaalzaak verhuisd naar het centrum van Lunteren in het voormalige pand van Otse Juweliers.

“Van Heerdt gaat op dezelfde voet verder met dezelfde service, producten en gemoedelijke sfeer, zoals iedereen gewend is. Wel zetten we op deze locatie de winkel opnieuw neer met de nieuwste apparatuur en weer geheel van deze tijd,” vertelt Wilma van Heerdt.  De winkel is verbouwd en qua interieur grotendeels vernieuwd. Enkel het bekende gezicht van Patrick Ploeg is gebleven, die voorheen werkzaam was bij Otse juweliers. 

Eerste reacties

“Mensen in het dorp vinden het leuk dat we naar het dorp zijn gekomen en lopen spontaan even binnen om een kijkje te nemen. Van de eerste klanten krijgen we een hoop enthousiaste reacties over de hedendaagse uitstraling,” vertelt verkoopmedewerkster Carolien, die nog druk is met de voorbereidingen. Want ook al is de winkel open, wordt er tijdens het interview nog hard gewerkt aan de audio en tv hoek. 

Aanvullend hierop geeft verkoop- en servicemedewerkster Everdien de opmerking dat er met deze mooie centrale locatie en met de uitbreiding van ons team, Van Heerdt nog meer mensen van dienst kan zijn. “Vooral het gemoedelijke en netjes bezorgen van apparatuur door bezorger Joop, wordt door de klanten altijd super gewaardeerd. En met de technische vakmannen Jan, Anton en Kees, is alle witgoed in Lunteren en omstreken snel en vakkundig gerepareerd. Ook het inbouwen en vervangen van keukenapparatuur kunnen deze mannen als de beste.”

Naast de aantrekkelijke aanbiedingen van Dé Witgoedspecialist op Witgoedlunteren.nl, zijn er de komende weken ook leuke openingsacties. 

Lees hier de online krant van deze week.