De leukste vriendengroep: De mannen van heerlijk ZPL

In deze maandelijkse rubriek bieden wij vriendengroepen in Lunteren en omstreken de ruimte om te vertellen waarom zij de leukste vriendengroep van de omgeving zijn. Opgeven voor deze rubriek kan op www.lunteren.com/vrienden. Volg ons ook op Instagram @Luntersekrant voor de hoogtepunten uit de Lunterse Krant en een kijkje achter de schermen. De spits wordt deze maand afgebeten door de mannen van heerlijk ZPL.

Hoe kennen jullie elkaar?

Wij zijn een groep van 23 ‘knappe’ mannen die elkaar vooral kennen van het voetbal hier in Lunteren. We zijn zo’n 5 jaar geleden ontstaan en uit een grapje is de naam heerlijk ZPL gekomen. Laten we het gewoon maar bij ZPL houden! Onze eerste vakantie met de hele groep was naar Lloret de Mar in Spanje. Met zo’n 20 man hebben we daar een villa gehuurd, sindsdien is onze groep nog hechter met elkaar geworden! Ooit bedacht een jongen uit de groep om een Instagram account aan te maken. Dit tot groot succes! Nu een paar jaar later hebben we meer dan 4000 volgers die onze leuke avonturen mee mogen beleven! Ook hebben we veel samenwerkingen gedaan met verschillende drankspellen en drankmerken. Vele mensen zullen ons wel herkennen door de stickers die wij overal en nergens plakken! En door af en toe wat kwajongensstreken. 

Waarom zijn jullie de leukste vriendengroep van Lunteren?

Wij maken er altijd een groot feest van en met ons beleef je altijd de leukste avonturen. Geen één weekend is hetzelfde!

Sociale media

Wil jij de avonturen van de vrienden zien? Volg ze dan op Instagram @heerlijkzpl

Lees hier de online krant van deze week.