Mantelzorgtrefpunt.nl en Ana-Upu organiseren Stuif es In

LUNTEREN – Stichting Ana-Upu organiseert samen met Mantelzorgtrefpunt.nl in het gebouw Ina Ama de Activiteiten Stuif es In, die regelmatig gehouden wordt. 

De activiteiten zijn uiteenlopend van creatief bezig zijn, ontspannen en dansen op muziek tot nieuwe kennis opdoen of een workshop volgen. Op deze manier wordt er de verbinding gemaakt tussen de Molukse en Nederlandse samenleving. Waarbij gezelligheid, samenzijn en omkijken naar elkaar voorop staat.

De doelen van deze activiteiten zijn: elkaar ontmoeten (samenzijn), duurzaam met elkaar verbinden, het stimuleren van het welzijn door niet alleen creatief te zijn of te ontspannen, maar ook nieuwe dingen te leren. Juist dat zorgt voor een lichamelijk, geestelijk, emotioneel en sociaal welbevinden.

RegioBank laat het hart in de buurt weer kloppen

RegioBank, het Mantelzorgtrefpunt.nl en Stichting Ana-Upu hebben gezamenlijk dit initiatief ingediend bij het Samen voor de buurt. Het Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Na het initiatief van beweegtuin De Schakel dat afgelopen winter en het fietslabyrint van De Hooge Valk dat in het voorjaar succesvol is afgerond, is ook dit weer een mooi initiatief dat lokaal verbindt. 

Crowdfunding, loempia verkoop en een Bingo

Vanaf 19 oktober wordt er gestart met een crowdfunding bij “Samen voor de buurt” voor middelen voor de Stuif es In. Tot 30 november kan er op dit mooie initiatief gedoneerd worden en hopen we een bedrag van € 1000.- bij elkaar te krijgen. Doneren kan door naar de site te gaan www.samenvoordebuurt.nl en op het initiatief te zoeken of door de QR-code te scannen in de advertentie in deze krant. Naast de crowdfunding zal er op woensdagavond 16 november een gezellige Bingo gehouden worden met mooie prijzen in het gebouw Ina Ama. De opbrengst van die avond zal gedoneerd worden op het initiatief bij het Samen van de buurt. Zullen we samen dit mooie initiatief steunen? Want een leefbare buurt maken we samen.. 

Kijk op Facebookpagina “Lunteren samen voor de buurt” voor meer informatie of bel of mail naar 0318- 73 42 80 of c.bol@dba-advies.nl

Alvast hartelijk dank voor uw steun.

Lees hier de online krant van deze week.