Een mooie opbrengst voor Zorgbus Lunteren Aktief

LUNTEREN- Afgelopen weken is er een crowdfundingsactie gestart met Samen voor en buurt. Dankzij gulle donaties op deze crowdfundingspagina en de opbrengst van de stampottenactie is een mooi bedrag van €  1870.- opgehaald voor de zorgbus. 

De initiatiefnemer Lunteren Aktief heeft mede door een mooie samenwerking met DBA advies zelfstandig adviseur RegioBank dit initiatief succesvol kunnen afronden. De cheque is inmiddels door Carla Bol van DBA advies |RegioBank uitgereikt aan  beheerder van Lunteren Aktief Ad Beckers.

Wat mooi om te zien dat Lunteren Aktief door vele een warm hart wordt toegedragen. Hartelijk dank voor iedereen die dit mooie initiatief op welke manier ook gesteund heeft.

Samen voor een fijne buurt

RegioBank draagt graag bij aan een fijne buurt, een buurt waar mensen naar elkaar omkijken. En dat doen we graag samen met u. Deel daarom uw buurtwens met ons, dan hopen we die samen met u in vervulling kunnen laten gaan. Denk aan een opknapbeurt voor het buurthuis, een fijne speeltuin in de buurt, een ontmoetingsplek of een duofiets voor de minder mobiele buurtbewoners. 

Heeft u ook een wens voor uw buurt? Geef die aan ons door. Dit kan door een mail te sturen aan c.bol@dba-advies.nl of langs te komen op ons kantoor op Oranjestaat 6 in Lunteren. Want een leefbare buurt maken we samen.

Lees hier de online krant van deze week.