De verkoop van Tuin van Euterpe is gestart!

LUNTEREN – Maaike van Doorn Makelaar is inmiddels gestart met de verkoop van de appartementen in de ‘Tuin van Euterpe’. Een prachtig nieuwbouwproject waar Lunteren lang op heeft gewacht. In de tuin achter de monumentale villa ‘Euterpe’ worden binnenkort 10 appartementen gerealiseerd. Appartementen die gericht zijn op de toekomst, rust en comfort. 

De 8 appartementen op de begane grond zijn voorzien van een heerlijke tuin waardoor u een fijne en eigen buitenplek heeft. Op de verdieping zijn de 2 appartementen voorzien van een ruim balkon. Beschut, besloten en overal dichtbij!

Omgeving

Groen wordt deze omgeving zeker. Het aangrenzende buurtpark aan de Roskammersteeg wordt uitgebreid. Hierdoor ontstaat een schitterende parkachtige omgeving waaruit het mogelijk wordt om heerlijk te wandelen tot aan het Beeklaantje.

De appartementen worden gebouwd door Bouwbedrijf Klomp uit Lunteren waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. De appartementen worden namelijk gasloos gebouwd en zijn voorzien van vloerverwarming, HR++ glas en een groendak van grassen en kruiden.

Meer informatie? 

U bent van harte welkom op de inloopdag aanstaande donderdag 24 november tussen 10.30 en 16.00 uur op het kantoor van Maaike van  Doorn Makelaar, Stationsstraat 49 te Lunteren.

Lees hier de online krant van deze week.