Laat uw stem horen bij het gezellige seniorenkoor!

Samen zingen activeert ons brein en heeft een enorme verbindende kracht. Het levende bewijs hiervan is het Het Westhoffkoor, van buurthuis ‘De Schakel’ in Lunteren. 

Een gezellig seniorenkoor onder  leiding van dirigente Juliette Stout. Met haar enthousiasme en ongedwongen manier van doen weet zij de stemmen van de koorleden tot een prachtig geheel te laten klinken. Het koor wordt muzikaal begeleid door Betty Diender en zingt diverse genres, waaronder Nederlandse volksliederen, maar ook anderstalige liederen, Duits, Italiaans. Zowel vrolijke als stemmige muziek.

Zing met ons mee

Woensdagochtend zingen wij van 10:00 tot 12:00 uur.  U bent van harte om een keertje te komen kijken en mee te zingen.   Zo kunt u vrijblijvend ervaren of u het zingen net zo leuk vindt als wij. U hoeft geen muziek te kunnen lezen, geen perfecte zangvogel te zijn – iedereen is welkom!  De minimum leeftijd om lid te worden van het koor is 50 jaar.  En wellicht wilt u daarna ook mee lunchen, elke tweede en vierde woensdag van de maand lunchen we gezamenlijk in de Schakel.  We zien u graag op een van de komende woensdagen!

Plaats: buurthuis “De Schakel”

Datum en tijd: Elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Je bent welkom om te kijken en horen of dit ook jouw passie kan worden.

Opgeven daarvoor is niet nodig.

Lees hier de online krant van deze week.