Lunteren Viert Helemaal Hollands

LUNTEREN – Op vrijdag 31 maart vindt er in Lunteren bij manege De Lunaruiters een nieuw Hollands muziekfestijn plaats. 

In eerste instantie lijkt het een muziekfestijn zoals velen deze wel kennen. Maar het bijzondere aan dit festijn is dat het ’s middags gratis is voor mensen met een beperking en ‘s avonds betaald voor iedereen om de kosten van de middag te dekken. 

“Ik ben zelf betrokken bij De Bongerd en daar zie ik vaak wat muziek met die mensen doet. Voor ons is het heel vanzelfsprekend maar voor hen is het vaak lastig om er te komen. Daarom willen wij een zorgeloze middag organiseren waarbij ze samen met hun familie en/of begeleider van de muziek kunnen genieten,” vertelt, één van de organisatoren, Wolter Kelderman.

Samen met Mathijs Klok, Gerwoud Moerman en Cor Evertse besloot hij het festijn op poten te zetten. Na goedkeuring van gemeente Ede begon het feest echt vorm te krijgen. De artiesten werden geboekt en de verdere voorbereidingen getroffen.

De middag vindt plaats van 14:30 tot 17:00 en zal gevuld worden met optredens van o.a. Monique Smit, Frans Duijts en De Dikdakker. Opgeven hiervoor kan via info@lunterenvierthelemaalhollands.nl.

De avond vindt plaats van 20:00 tot 23:45. Ook hier komen bekende Nederlandse artiesten zoals Samantha Steenwijk, Senna en het muzikale duo Helemaal Hollands. 

Kaarten zijn nu te koop bij zalencentrum Floor in Lunteren.

Lees hier de online krant van deze week.