Badkamer Domein Ederveen bestaat 5 jaar

EDERVEEN – Ballonnen sierden zaterdag 2 maart de ingang van Badkamer Domein in Ederveen. Het eerste lustrum werd gevierd en iedereen werd uitgenodigd om er een kijkje te kunnen nemen.

Freddy en Carine Blotenburg mochten vele bezoekers verwelkomen die kennismaakten met de nieuwe trends, badkamertypen en aanverwante accessoires.

Service en begeleiding

Op de bovenverdieping aan de Hoofdweg 138 in Ederveen staan enkele tientallen modelbadkamers uitgestald die elk de vele mogelijkheden presenteren van wat Badkamer Domein te bieden heeft.Men is er welkom om vrijblijvend binnen te lopen in de showroom, waar Freddy en/of Carine de bezoeker verwelkomt. Een kopje koffie staat er altijd klaar.

“Is de klant geïnteresseerd, dan maken we een afspraak, want de situatie is bij elke klant weer anders. Samen met de klant komen we tot een badkameropstelling die bij het budget past. Wij proberen mee te denken en aan de hand van (bouw)tekeningen en foto’s brengen we de mogelijkheden van de klant in beeld.” Een voordeel is dat Freddy 18 jaar in de bouw heeft gewerkt en (bouw)tekeningen geen geheim meer voor hem hebben. Benadrukt wordt nog dat service, begeleiding van de klant en de goede prijs/kwaliteit verhouding sterke punten zijn bij Badkamer Domein in Ederveen.

Douchetoilet

Enkele ontwikkelingen op het gebied van badkamers zijn: de sunshower, douchetoilet en de tegelplaten. In opkomst is de sunshower. Dit is een infrarood douche die wordt gemonteerd in de doucheruimte. Je gebruikt dit product tijdens het douchen met een druk op de knop. De infrarood douche beschikt over uv-licht en doet weldadig aan tijdens het douchen.

De Douchetoilet opstellingen bij Badkamer Domein in Ederveen komen uit Japan, maar zijn bekend in Aziatische landen. Het is te vergelijken met een Frans bidet maar in een moderne uitvoering. Het geeft de gebruiker echte hygiëne & frisheid op de wc. Er zijn ook modellen beschikbaar met een föhn.

“In het begin verkochten wij er 5, nu 30 tot 40 op jaarbasis”, illustreert Freddy de opkomst van het douchetoilet.

Tegelplaten

Een trend in het afwerken van badkamerwanden zijn de tegelplaten. Hierbij zijn de voegranden naar het verleden gewezen. Tegelplaten zijn tot maximaal 150 x 260 tot 300 x 1450 mm verkrijgbaar. De platen worden op maat gezaagd en naadloos, zonder voegen, aangebracht.

Een andere trend is het gebruik van kleur en tinten in de badkamer. Dit is in alle opstellingen bij Badkamer Domein in Ederveen terug te vinden. Zaterdag, tijdens de eerste lustrumviering, konden Freddy en Carine vele bezoekers die blij verrast waren van de vele mogelijkheden voor een aangenaam en ontspannen gebruik van de badkamer.

Bij het terugkijken op de afgelopen vijf jaar zegt Freddy: “Het zijn bijzondere jaren geweest. We zijn blij waar we nu staan en hebben gekozen voor een rustige groei die gericht is op de toekomst.”

Lees hier de online krant van deze week.